• Krimi
Faktor

Rendőrök előtt késelte halálra feleségét a férj, a nő a kórházban hunyt el

A nő épp csak beszállt a rendőrautóba, amikor a férfi rárontott.

Az asszony nem élte túl a támadást. (Képünk illusztráció.)

Az asszony nem élte túl a támadást. (Képünk illusztráció.)

Feltépte a rendőrautó ajtaját, és halálra késelte a hátsó ülésen ülő feleségét egy 50 éves férfi Újbányán szombaton.

A rendőrséget egy 41 éves asszony közeli ismerőse riasztotta egy családi veszekedéshez. A bejelentés szerint az 50 éves Igor T. halálosan megfenyegette, bántotta 41 éves feleségét, aki zokogva kérte ismerősétől, hogy hívja a rendőrséget.

Hamarosan a házaspár lakásához érkezett két rendőr. Az asszony elpanaszolta nekik a történteket, és arra kérte őket, vigyék el őt a lakásból, mert attól tart, hogy férje beváltja a halálos fenyegetéseket. A férfi készségesen viselkedett a rendőrök jelenlétében, térdre ereszkedett a nő előtt, és könyörgött neki, hogy ne hagyja el, mindent megtesz azért, hogy vele maradjon.

Az asszony mindenképpen el akarta hagyni a lakást, így a rendőrökkel együtt beült a rendőrautóba, hogy a kapitányságon tegyen feljelentést férje ellen - írja a Paraméter. Ekkor pedig megtörtént a szörnyűség: az 50 éves férj feltépte a rendőrautó ajtaját, és egy 12 centis késsel többször is megszúrta a rendőri segítséget kérő feleségét.

A rendőrök leállították és őrizetbe vették a férfit, de felesége életét már nem tudták megmenteni - a 41 éves nő a kórházban életét vesztette.

A jelenlévő rendőrök fellépését és a bűnügyet a belügyminisztérium belső ellenőrzése vizsgálja. A támadót előzetesbe tették, a gyilkosság miatt akár 25 év börtönt kaphat.

Kommentek:

Top 0