• Kultúra
Faktor

Tagadja a sztárénekesnő, hogy rákos

Janet Jackson cáfolta a betegségéről szóló híreket. Az énekesnő, aki nemrég megszakította világkörüli turnéját, videoüzenetben közölte, hogy nem rákos

A 49 éves énekesnő azonban továbbra sem árulta el, milyen sebészeti beavatkozás és betegség kényszerítette koncertkörútja félbeszakítására. Jackson szenteste jelentette be, hogy Unbreakable című turnéja következő koncertjeit operáció miatt el kell halasztania.

Fotó: Europress / Vincenzo Lombardo / GettyImages

Fotó: Europress / Vincenzo Lombardo / GettyImages

EZT IS AJÁNLJUK:

    Szerdán elmondta, orvosai beleegyeztek, hogy későbbi európai koncertjeit megtartsa, a kimaradt fellépéseket pedig ígérete szerint pótolja.

    A turné augusztus 31-én kezdődött a kanadai Vancouverben, majd Észak-Amerikában és Japánban folytatódott. Az eredeti tervek szerint vasárnap a Colorado állambeli Denverben, majd további észak-amerikai állomásokon lépett volna fel Janet Jackson, de hangszalagjai óvása miatt lemondta ezeket a koncerteket. Európában legkorábban március 30-án, az angliai Birminghamben lép fel.

    Több éven át tartó szünet után Janet Jackson októberben adott ki új albumot. Az Unbreakable az első lemez bátyja, Michael Jackson 2009-es halála óta. A lemezzel az énekesnő a pop királyaként emlegetett testvére emléke előtt tiszteleg.

    Top 16