• Külföld
Faktor

Szülés előtt 4 órával jött rá, hogy terhes

A 19 éves lány állítja, fogalma sem volt róla, hogy gyermeket vár.

A brit Connie Whitton óriási diétába kezdett, amelynek köszönhetően több mint 25 kilót fogyott. Ám a tendencia hirtelen megfordult és a súlya gyors ütemben gyarapodni kezdett.

A lány meglepetésében a közösségi felületeire posztolt fotókon dokumentálta a hízását, amire sokáig nem talált magyarázatot, pedig igen kézenfekvő volt.

Mikor Connie-t már elviselhetetlen hátfájdalom gyötörte, orvoshoz ment, ahol kiderült, hogy gyermeket vár. Négy órával később életet is adott kisbabájának, Seth-nek, aki 3 kiló 34 dekával jött a világra. A lány a Mirrornak azt mondta:

"Este kilenckor tudtam meg, hogy állapotos vagyok. Másnap hajnal 1 óra 5 perckor pedig már a karomban tartottam Seth-et. Az a négy óra lett a kilenc hónap számomra".

Connie azt állítja, fogalma sem volt arról, hogy terhes. Nem voltak tünetei: nem nőtt a pocakja és a reggeli rosszullétek is elkerülték, sőt még a magzat rúgásait sem érezte.

A lány egyébként ivott alkoholt és tornázott is terhessége idején. Édesanyja azonnal a kórházba parancsolta, amikor meglátta, hogy lánya sírva fakadt a fájdalomtól.

Az orvos először fertőzés után kutatott, de meglepetésükre szívhangot talált a fiatal hasában. Connie sokkot kapott, hogy éppen kihordani készül egy teljesen kifejlődött babát, de a szülés után már úgy nyilatkozott, hogy Seth a legjobb dolog, ami csak történhetett az életében. Ráadásul 19 éves párjával Liammal azt tervezik, hogy családot alapítanak.

Kommentek:

Top 0