• Krimi
Faktor

Szörnyethalt egy újabb gimnazista, ugyanazon a reggelen két kiváló tanuló zuhant ki rejtélyes körülmények között az iskola ablakából Franciaországban

Hétfő reggel nyolc órakor, a téli szünet utáni első tanítási nap legelején, Tarbes város gimnáziumának legjobb tanulója kizuhant az ablakon és szörnyethalt. Erről a Faktor is beszámolt.

Kiderült viszont a Le Parisien beszámolójából, hogy ugyanaznap, szinte ugyanabban a pillanatban az egyik legelegánsabb párizsi állami gimnázium negyedik emeleti ablakából szintén kiesett egy gimnazista és ő is szörnyethalt. Annyi a különbség, hogy ő fiú volt, de szintén 16 éves, és szintén az iskola egyik legjobb tanulója, akivel soha semmi gond nem volt, tökéletesen rendezett családi háttérrel, tele tervekkel. Míg a tarbes-i halál után inkább öngyilkosságra gondoltak, itt ezt szinte kizárják.

Az iskola a Marais negyedben van, ez Párizs egyik leggazdagabb része. Ahogy Tarbes-ban, Párizsban is a többi diák végignézte ablakon kizuhant osztálytársuk haláltusáját.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16