• Belföld
Faktor

Szörnyű állapotok vannak Szolnokon, fertőzésveszélytől tartanak a lakók

Az elviselhetetlen bűz és a látvány is zavarja az embereket.

Ismeretlenek piszkítják össze rendszeresen a szolnoki Széchenyi városrészben található, orvosi rendelő melletti kis közt. A helyieket hiába zavarja borzasztóan a helyzet, úgy fest, tehetetlenek. A szoljon.hu egyik olvasója fogalmazta meg panaszait az ügy kapcsán.

Sajnos, nem egyszer előfordult már, hogy toalettnek használták ezt a kis közt Rendszeresen látom, hogy néhányan itt végzik el kisebb-nagyobb dolgaikat. Az csak az egyik része, hogy látványnak sem szép, de így, nyáron a szagok is borzalmasak

– mondta dühösen a portál Széchenyi városrészben élő olvasója, aki azt is elárulta, ahogy ő látja, nem hajléktalanok piszkítják tele az utcát.

A panaszkodó lakó elárulta, hogy már a közelben lévő orvosi rendelő mosdóját is inkább már kulcsra zárják, hogy ne kelljen folyamatosan takarítani, az viszont számára is rejtély, miért nincs a környéken egyetlen nyilvános vécé sem.

Az ügy kapcsán egy anyuka is megszólalt, ő leginkább egy esetleges betegség elterjedésétől tart.

Nem tudhatjuk, milyen következményekkel járhat, ha nem oldódik meg ez a probléma

– fejezte ki aggodalmát a hölgy.

A portál megkérdezte Pókász Endrét, városházi sajtószóvivőt is, aki elmondta, "köztisztasági szabálysértésnek minősül az eset, így ilyenkor az első lépés a rendőrség értesítése", ugyanakkor az ügy szempontjából az lenne a legjobb, ha sikerülne tetten érni az egyik személyt. Ennek hiányában ugyanis csak ismeretlen tettes ellen indulhatna eljárás. Pókász elárulta azt is, hogy azért nincs nyilvános vécé a helyen, mert a terület lakóövezetnek minősül, oda pedig nem szoktak ilyeneket telepíteni.

Kommentek:

Top 0