• Élet
Faktor

Háború indult a szomszédok között: a létra volt a kiváltó ok

Létra miatt indult csata a szomszédok között, mert az egyiknek nem tetszett, hogy a másik létrát hagyott kinn a saját telkén. Feliratokkal és képekkel üzennek egymásnak.

Szokatlan vita, már-már háború indult két egymás mellett élő pennsylvaniai család között, melynek részleteit már a Facebookon is követheti bárki, hisz a közelben lakó Emily Marchetti dokumentálta, majd feltöltötte a közösségi oldalra az eseményeket – írja a 24.hu.

A történet azzal kezdődött, hogy az egyik venetiai ház lakói a saját telkükön létrákat hagytak odakinn, ami a szomszédoknak nagyon nem tetszett. A felháborodásukat kifejezve készítettek egy molinót, amin szanaszét hagyott létrák fotói láthatók, és egy feliratot is kiakasztottak hozzá, amin az állt „Ön szeretné, ha ilyen emberek lennének a szomszédjai?”

A létrás szomszédok nem hagyták annyiban a dolgot, válaszoltak az üzenetre, méghozzá egy Gladiátor-filmes mémmel, amin az állt „Nem szórakoztok jól? Nem ezért vagytok itt?” A válaszhoz egy létrát is kihelyeztek.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A háború ezután sem ért véget, ugyanis az utcában lakók közül néhányan a szolidaritásukat kifejezve csakugyan létrákat helyeztek ki az udvarukra, amire a molinót kihelyező lakóknak az volt a reakciója, hogy kivilágították a plakátjukat.

    A létrás szomszéd ezután kihelyezett egy újabb feliratot: „Használt létrákat keresek”, a gladiátoros kép alatt pedig megjelent egy felirat, amellyel a sok támogatást köszönte meg.

    Kommentek:

    Top 16