• Külföld
Faktor

Szomorú fordulatot vett a kisfiú élete, aki naponta 4,5 kilométert sétált a fagyban az iskolába

Mire beért a suliba, a fiúnak jégcsapok voltak a hajában és a szemöldökén.

Januárban járta be először az internetet a kínai Wang Fuman fotója, amelyen vékony kabátban, jégcsapokkal a hajában és a szemöldökén áll az osztályteremben, miután 4,5 kilométert sétált odáig a házuktól a mínusz kilenc fokos hidegben.

Akkor úgy tűnt, hogy a nyolcéves iskolás élete jobbra fordul, mert egy közeli bentlakásos magániskola igazgatója felajánlotta neki, hogy kifizeti a taníttatását és a lakhatását az iskolában, kedden azonban, alig több mint egy héttel azután, hogy elkezdte a tanulmányait ott, már el is kellett mennie.

Mint kiderült, az igazgatónak az volt a célja, hogy egy kis jót tegyen, emiatt azonban akkora lett a médiaérdeklődés, amivel már nem tudott megbirkózni - írja a news.sky.com. Ennek ellenére azért nem hagyta magára a fiút, közel 600 ezer forintnak megfelelő összeggel támogatta a családot, emellett pedig azt is felajánlotta, hogy mindenben segít majd a jövőben is.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A fiú most nagyon csalódott, egy interjúban elmondta, hogy sokkal jobb volt az oktatás a magániskolában, nem kellett rengeteget sétálnia reggelente és főtt krumpli helyett rendes ételeket is evett.

    Kommentek:

    Top 16