• Krimi
Faktor

Brutális kegyetlenséggel ölte meg szeretőjét a magyar férfi, hogy ne derüljön ki a viszony

A szeretők szakítottak, amikor a férfi élettársa terhes lett, de kapcsolat nem szakadt meg teljesen.

Élettársa háta mögött folytatott titkos viszonyt egy gimnazista lánnyal a szombathelyi férfi, egy elsősegély tanfolyamon ismerkedtek meg. A férfi az oktatás után felvette a lánnyal a kapcsolatot, és a közös érdeklődésből szexuális kapcsolat és évekig tartó titkos viszony lett. Kapcsolatuk alatt a férfi többször is megverte a lányt, aki úgy döntött, hogy kiadja a szeretője útját, így az utolsó fél évben már alig találkoztak, főleg, miután kiderült, hogy a férfi élettársa gyereket vár - írja a Bors.

Illusztráció.

Illusztráció.

Mégsem ért véglegesen véget a kapcsolat, a férfi többször is elment a lány lakására, aki kérdőre vonta szeretőjét a kettős élet miatt. Vitatkozni kezdtek, a férfi pedig megverte a nőt, a fejét a küszöbbe és az ajtófélfába is beleütötte.

A vérben úszó nőt ezután magára hagyta, és elindult haza. Út közben azonban megijedt attól, hogy a nő esetleg feljelentheti, vagy elárulhatja viszonyukat terhes barátnőjének, így úgy döntött: megöli szeretőjét, a gyilkosságot pedig majd balesetnek álcázza.

Mikor visszatért, a pincelejáratban eszméletlenül fekvő fiatalt lerángatta a pincébe, egy éles gerendába verte a fejét, majd egy oszlopnak támasztotta. Ezután a lány telefonjáról felhívta saját magát, feltakarította a vérnyomokat, és elballagott a háztól, majd pár perc múlva saját telefonjáról felhívta a lány apját, akinek azt hazudta, hogy a lánya előbb hívta, és elpanaszolta neki, hogy leesett a pincébe. A férfi ezután visszament a házba, és látta, hogy szeretője nem lélegzik, így felcipelte a nappaliba, miközben bejelentette az esetet a mentőknek. A bejelentés közben azonban a nő váratlanul magához tért és sikoltozni kezdett, mire a férfi földhöz csapta a fejét, majd egészen addig szorosan befogta a lány száját és az orrát, míg a nő megfulladt. Mire a mentők kiértek, a férfi feltakarította a többi nyomot is, mire pedig az ápolók beléptek, úgy tett, mintha éppen aggódva próbálná újraéleszteni a nőt.

A férfi azonban lebukott, az ügyében több tárgyalást is tartottak, kedden pedig vélhetően ítéletet is hoznak majd.

Kommentek:

Top 0