• Külföld
Faktor

Le akart barnulni a nyaralás előtt az édesanya, kómába került a szolárium miatt

Egy brit édesanya szeretett volna a nyaralás előtt egy kis színt szerezni, ezért kétszer is szoláriumba ment 24 óra leforgása alatt. Az esetnek végül nagyon rossz vége lett, a nő kómába került.

Nem vette figyelembe az előírásokat.

Nem vette figyelembe az előírásokat.

A 40 éves Caroline Wood egy hónapot töltött kórházban, miután összeesett és legurult a lépcsőn a második szoláriumozás után a szalonban.

A háromgyermekes Caroline rehabilitációja most is tart egy speciális, agysérülésekkel foglalkozó klinikán. A nő azt állítja, hogy a 15 héttel ezelőtt történtek miatt nem tud dolgozni.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Caroline először május 3-án feküdt be először barnulni egy barátnőjével, majd másnap is betért a szalonba. 12 óra sem telt el azonban, és a nő dehidratálódott, elájult, majd legurult a lépcsőn. Tinédzserlánya hívott mentőt, ők egy londoni kórházba vitték az anyukát, ahol mesterséges kómába tették.

    Így a nő párjával nem tudott elutazni tenerifei álomnyaralásukra, pedig ez lett volna az első eset, hogy a család együtt utazik külföldre.

    A szalon vezetője szerint Caroline nem vette figyelembe a biztonsági figyelmeztetéseket, hiszen mindenkit figyelmeztetnek, hogy két szoláriumozás között 48 órát kell várni – írja a Mirror.

    Kommentek:

    Top 16