• Krimi
Faktor

Hátulról támadt a nőkre, beteges dolgokat művelt velük a perverz férfi

A rendőrök előtt beismerte tetteit, a bíróságon azonban már mindent tagadott.

Illusztráció.

Illusztráció.

Nyolc hónap börtönre ítélték 14 hónapra felfüggesztve azt a férfi, aki a vád szerint még 2015-ben Pozsonyban vizelettel és fekáliával támadott rá nőkre. Emellett gyógykezelésre is járnia kell. Az ítélet nem jogerős, mert a vádlott fellebbezett ellene.

Martin Macko a bíróság előtt tagadta bűnösségét és a szakértők sem találtak nála semmilyen szexualitással kapcsolatos lelki betegséget.

EZT IS AJÁNLJUK:

  „Nem követtem el semmilyen bűncselekményt, és kiállok az igazam mellett. Ez az eljárás már 2 éve tart és rossz hatással van a lelki életemre, azt szeretném, hogy minél hamarabb véget érjen” – mondta Macko csütörtökön a bíróság előtt.

  Az ügyész a záróbeszédében kiemelte, hogy a vádlott beismerte bűnösségét a rendőrségen. Kihallgatásakor azt mondta, olyan nőket választott ki, akikhez vonzódott – a hosszú hajú nők tetszettek neki.

  Idén februárban a pozsonyi bíróság felmentette Mackot, azonban most ugyanaz a bíró felfüggesztett börtönbüntetést ítélt meg a számára.

  Az elkövető hátulról közelítette meg áldozatait, akiket levizelt és fekáliával kent be. Mackot 2015. november 23-án vették őrizetbe Pozsony-Károlyfaluban. Elfogásakor ittas volt és össze volt kenve fekáliával. Az ügyész a történtek után garázdasággal vádolta meg – írja a Paraméter.

  Kommentek:

  Top 16