• Krimi
Faktor

Felfoghatatlan kegyetlenséggel kínozta barátnőjét a vágújhelyi férfi

A tettest jogerősen elítélték.

Hat év börtönre ítélte a bíróság a férfit, aki partnerét rendszeresen fenyegette, verte. Az eset a szlovákiai Vágújhelyi járásban történt. A férfi annyira féltékeny volt, hogy hetente legalább egyszer vulgárisan sértegette emiatt a partnerét, és rendszeresen felpofozta, ököllel verte őt. Ilyenkor általában holtrészegre itta magát.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Válogatott fenyegetésekkel zaklatta, többek között azt mondta neki, hogy ha nem jön el hozzá, akkor megöli, kamion alá löki vagy rágyújtja a házát. Olyan is előfordult, hogy lapátot adott a nő kezébe, mondván, hogy mennek és kiássák a sírját az erdőben.

A fenyegetések és a fizikai bántalmazások egyre durvábbak lettek. Egyszer a férfi levetkőztette a nőt, majd egy piszkavassal és egy seprűvel mintegy tíz percig verte őt az egész testén. Azután összekötözte a kezeit egy övvel, majd bevitte egy sötét kamrába, ott pedig hozzáláncolta egy létrához és ököllel verte az arcát.

Amikor a nő reggel el akart menni, az ajtaja elé egy mosógépet tolt, amit még előtte szétvert egy fejszével. "Te is így végzed" - üzente közben a nőnek.

Miután mégis sikerült elmennie, orvoshoz kellett fordulnia, mert annyira rossz állapotban volt.

Az eset ezután jutott el a rendőrségig, majd a bíróságig, ahol első fokon a Vágújhelyi Járásbíróság hét és fél év börtönre ítélte a férfit, emellett alkoholelvonóra küldte. A vádlott sajnálta a történteket a bíróság előtt, viszont túl szigorúnak tartotta a kiszabott büntetést, ezért fellebbezett. A végső döntést aztán nemrég hozta meg a kerületi bíróság Trencsénben, ahol hat évre ítélték az emberkínzót. A döntés jogerős - írja a Paraméter.

Kommentek:

Top 0