• Krimi
Faktor

Kikezdett vele a kislány, ezért írt neki - állítja a képviselő

Boris Kollár szlovák ellenzéki képviselő, a Sme rodina párt elnöke üzeneteket váltott egy 15 éves, intézetben nevelkedő kábítószerfüggő lánnyal.

Kollár ellen a galántai reszocializációs központ társalapítója, a jelenlegi igazgató felesége, Zuzana Tománková Miková tett feljelentést. Azt állította, hogy a politikus a Facebookon erotikus tartalmú és erkölcstelen üzeneteket váltott az egyik bent lakó gyerekkel. Az eset ugyan már három éve történt, a rendőrség csak négy hónapja indított eljárást.

Illusztráció.

Illusztráció.

Tománková Miková nem árulta el, melyik képviselőről van szó, de felszólította, hogy álljon elő. Azt mondta: a politikus azután vette fel a kapcsolatot a 15 éves lánnyal, hogy az a „nőiességét kiemelő fotókat” osztott meg a közösségi oldalon. Azt is állította, hogy a lány megszökött az intézetből, elrabolták és bűncselekmény áldozatává vált, és bár a képviselő tudta, hogy hol van, mégsem értesítette sem az otthont, sem a rendőrséget.

Ezek után Boris Kollár maga állt a kamerák elé, de letagadta, hogy ő vette volna fel a kapcsolatot a lánnyal. Azt mondta, hogy a gyerek írt neki először, és abban a tudatban volt, hogy 19 éves. Tagadta, hogy személyesen találkoztak volna, és kitérően válaszolt arra a kérdésre, hogy a beszélgetés során utalt-e szexualitásra. Ugyanakkor kijelentette:

Ha egy nő kacérkodik velem, én is kacérkodok vele, így jutottam a gyerekeimhez.

Kollár szerint le akarják járatni - írja az Új Szó.

Kommentek:

Top 0