• Külföld
Faktor

"Kilencre jövök" - ezek voltak a fiatal lány utolsó szavai, barátja mellett halt meg

A fiatalok holttestét egy lopott autóban találták meg.

Hétfőn délután a szlovákiai Kiszucaújhely belvárosában, egy garázsban, pontosabb egy lopott autóban találták holtan a 23 éves Katkát és barátját, a vele egy idős Romant. A lány édesapja biztos benne, hogy lányát a drogok ölték meg. Pedig már reménykedett abban, hogy helyrejön az élete, mivel rendes munkát is talált, és hétfőn már épp mehetett volna dolgozni.

Az apa úgy gondolja, hogy a kapcsolatuk nem a szerelemről szólt, a férfi csak manipulálta a lányt. Elmondása szerint egyszer hozzájuk is betört. A lánynak apja szerint már a középiskolától kezdődően problémái voltak a kábítószerekkel, de időről időre leállt velük. Egy éve ismerte meg Romant, azóta viszont csak romlott a helyzet:

Dühkitörései, epilepsziás rohamai voltak, trágárul beszélt, majd másnap mindig bocsánatot kért. Bementem a rendőrségre is, hogy valamit tegyenek a város dílereivel. Rendszeresen hívogatták, egyszer az egyik le is nyírta a haját, ami után öngyilkos akart lenni.

Konkrét feljelentés viszont nem történt, ezt támasztják alá a rendőrségi szóvivő szavai. A lány előző este megivott egy kis bort, majd felöltözött és elment otthonról - írja a Paraméter. Apja még utánaszólt, hogy ne menjen sehova, a lány válasza viszont az volt, hogy kilencre megjön, mert másnap dolgozik. Ezek voltak az utolsó szavai.

Kommentek:

Top 0