• Krimi
Faktor

Súlyos baleset: egész éjjel a kocsiba szorulva várakozott a sérült

A férfi nem tudott segítséget hívni, mert nem érte el a telefont.

Egy fiatal férfi a napokban lehajtott az útról a szlovákiai Handlová mellett, majd árokba borult. A kocsi elé kifutott egy őz, ezért a 27 éves sofőr elrántotta a kormányt, és az út menti meredek szakadékba zuhant – közölte Elena Antalová rendőrségi szóvivő.

Illusztráció.

Illusztráció.

Az árokban fekvő kocsit azonban nem vették észre az arra közlekedők. Az autó felborult, a sofőr pedig megsérült, ezért nem tudott kiszabadulni a roncsból.

A férfi az egész éjszakát a kocsiban töltötte a -15 fokos hidegben. Segítséget nem tudott hívni, mert a telefonját nem érte el.

A szakadékban lévő autót reggel vette észre egy férfi, aki azonnal hívta a 112-es segélyhívót. Alena Krcová, mentőszolgálati szóvivő közölte, a mentők kiérkezésekor a férfi eszméleténél volt, kommunikált velük, de súlyos sérülései voltak: eltört az arccsontja, megsérült a gerince és a bordái.

A bajmóci kórház igazgatóhelyettese, Jozef Kubík elmondta, a férfi magára húzta az autóban lévő pokrócot és meggyújtotta a kéznél lévő játékokat, így tudta magát megvédeni a fagytól - írja a Paraméter.

Kommentek:

Top 0