• Külföld
CsR

Szívszorító üzenet: ezt a levelet hagyta a magát húgáért feláldozó kislány koporsóján az egyik tűzoltó

Megható üzenetet hagyott egy tűzoltó a magát 4 éves húgért feláldozó 8 éves kislány koporsóján, ezt írta.

Mint arról a Faktor is írt, Olaszországban Pescara del Tronto nevű faluban egy Giulia nevű, 8 éves kislány megmentette a 4 éves húga, Giorgia életét. A testvérek egy szobában aludtak, amikor remegni kezdett a föld. Felébredtek, de már nem tudtak kimenekülni, az omladozó ház falai közül, ezért Giulia rávetette magát 4 éves húgára, és átölelte, miközben rájuk omlott a ház. 16 órával a földrengés után a tűzoltók élve húzták ki a 4 éves Giorgiát a romok alól, de a nővére meghalt, feláldozta saját életét a kishúgáért.

Giulia Rinaldot állami temetésen hófehér koporsóban helyezték végső nyugalomra. A Sun riportere a koporsónál egy megható üzenetet talált. Az egyik tűzoltó búcsúzott így a 8 éves kislánytól. A levélben azt írta, "Ciao, kicsi, nyújtottam a kezem és próbáltalak kimozdítani téged a romok fogságából. Sajnálom, hogy nem sikerült időben" - írta egy Andrea nevű tűzoltó.

A földrengés múlt hét szerdán rázta meg Olaszországot. Az amerikai földtani intézet mérése szerint a rengés 6,2-es erősségű volt. Romba döntött több kisvárost, emberek százait temette maga alá. A mentést nehezítette, hogy folyamatosak voltak az utórengések.

Kommentek:

Top 0