• Krimi

Szívszorító dolgot mondott a megvert tanárnő: "nem magamat, a kisfiút sajnálom"

A bíróságon a megvert tanárnő azt mondta, nem az ő életét, hanem a saját kisfia életét tette tönkre az az anya, aki ököllel behúzott neki az iskola folyosóján.

A bíróságon meghallgatták a tanárnőt is, aki könnyek között mondta el, hogy az ő sebei begyógyulnak, az élete ugyanúgy megy tovább, ám az osztályban a gyerekek megrémültek, és ő nem tudja, hogyan nyugtassa meg őket.

A tárgyalás után a Blikknek azt mondta, a verekedő kisfiú szüleinek nem tőle, hanem a gyerektől kéne bocsánatot kérnie, hiszen az ő életét tették tönkre. Szerinte az borzalmas lehet egy kisfiúnak, amikor a rokonai bíróság előtt állnak, arról nem is beszélve, hogy innentől kezdve nem járhat abba az osztályba, mint eddig. Elveszíti az összes barátját, más osztályba vagy más iskolába kell mennie - mondta a nő.

Mint arról a Faktor is írt, gyor­sí­tott el­já­rás­ban csü­tör­tö­kön tár­gyal­ták annak a négy em­ber­nek az ügyét, akik meg­ver­tek egy pest­er­zsé­beti ta­nárnőt. A tárgyaláson a vádlottak azt állították, hogy a tanár korábban többször sarokba is állította a gyereket, aki emiatt folyton sírva ment haza. Az agresszív anya, aki ököllel arcon csapta a tanárnőt  két év 10 hónap felfüggesztett szabadságvesztést, a nagybácsi 1 év két hónap felfüggesztett szabadságvesztést kapott.

Top 0