• Belföld
Faktor

Nem akarták elhagyni a bérelt lakást, gázsprayvel jelent meg a tulaj

A nő a gyerekeket sem kímélte.

Önbíráskodás miatt emeltek vádat egy 64 éves gödi nővel szemben, aki gázsprayvel fújta le egy ismerősét, mert az nem akarta elhagyni az általa használt házat. A tettes tavaly augusztus 13-án megjelent a lánya tulajdonában lévő, Vanyarcon található ingatlannál azért, hogy az abban szívességi lakáshasználóként lakó családot kiköltöztesse. A szülők nem, csak két nagykorú és négy kiskorú gyerek volt a lakásban. A vádlott felszólította őket, hogy azonnal hagyják el az épületet.

Eközben az elkövető lánya elkezdte zsákokba pakolni az ott lakók ruháit, tárgyait. Az egyik fiú látva azt, hogy a házban lévő kiskorú testvérei nagyon megijedtek, indulatosan elküldte a lakásból a vádlottat és társait - írja az Ügyészség. A nő erre nem volt hajlandó, sőt egy gázsprayvel arcon fújta a fiatalt.

Eközben hazaértek a szülők is, és összevesztek a vádlottal, aki többször is feléjük fújt a gázsprayvel azért, hogy ne tudjanak bemenni a házba. A lakásba csak akkor jutottak be, amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Kommentek:

    Top 16