• Belföld
Faktor

Különleges körülmények között kell élnie Kevinnek, a család kétségbe van esve

A kisbabát először elküldték az orvosok, de kiderült, hogy súlyos betegsége miatt sír folyamatosan.

Az orvosok azt mondták Kisséknek, hogy Kevin azért sírt olyan sokat, mert jött a foga. Később kiderült, hogy két lyuk is van a szívén. Azóta a család kórházról kórházra jár.

Illusztráció.

Illusztráció.

Budapesten töltik mindennapjaikat, három másik kicsi gyermekük azonban Toldon maradt nagyanyjukkal. A szülők pedig egy barátnál laknak, de napközben az intenzíven töltik az idejüket - így dolgozni sem tudnak.

EZT IS AJÁNLJUK:

    "Ez mégsem maradhat így, nagyon hiányoznak a gyerekek és mi is hiányzunk nekik, őket sem szeretnénk elhanyagolni. Ha végre kiengedik a picit, steril szobára lesz szüksége, és közel kell majd maradnunk a kórházhoz, hiszen mindenre eshetőségre fel kell készülnünk" – mondta a Blikknek Fruzsi, az édesanya.

    A család most közösségi oldalán és ismerőseiken keresztül kér segítséget, hogy valamilyen formában Budapesten lakhassanak.

    Amikor kiderült, hogy a kicsi beteg, megoperálták, de kiderült, hogy a tüdő fővénájával is baj van. Kevin szívében a fő ütőéren egy szűkület volt, ezt meg lehetett operálni. Ezen felül a szívpitvarok és a szívkamrák között is lyuk, amely kóros vérkeveredést okoz. A rendellenesség különlegességét az adja, hogy a két szívkamra fel van cserélődve – magyarázta a lapnak dr. Simon Gábor, Kevin kezelőorvosa.

    Kommentek:

    Top 16