• Külföld
Faktor

Szívbemarkoló: elhunyt édesapjának írt levelet a mennyországba, meglepő választ kapott a kisfiú

A kisfiú a postán adta fel a levelet a mennyországba címezve.

Szívbemarkoló történetet osztott meg egy édesanya a világhálón: a történet a kisfiáról szól, aki elhunyt édesapjának adott fel postán egy levelet, méghozzá a mennyországba.

A gyermek édesapja négy évvel ezelőtt hunyt el, ám a kisfiú családja ügyel arra, hogy életben tartsák az apa emlékét, így a gyermek azt találta ki édesapja születésnapjára, hogy üdvözlőlapot postáz neki.

Ezzel akár vége is lehetett volna a már így is eléggé megható történetnek, ám mesébe illő fordulatot vett. A kézbesítő postás meglátta az üzenetet, majd válaszlevelet írt a kisfiúnak, amelyben megnyugtatta, hogy az üzenete biztonságban célba ért halott édesapjához, az angyalok közé.

„Nem volt könnyű kihívás, hiszen különféle csillagokat és égitesteket is el kellett kerülnünk a mennybe vezető úton. Mindazonáltal biztosítani szeretnénk róla, hogy a levelet sikeresen kézbesítettük. A Királyi Posta számára a legfontosabb, hogy biztonságban célba érjenek ügyfeleink küldeményei” – áll a levélben, amit a könnyekig meghatódott anyuka posztolt a Facebook oldalára.

Kommentek:

Top 0