• Sport
Faktor

Őszintén vallott Hosszú Katinka: nehéz elengednie a férjét

Még nincs túl magánéleti válságán Hosszú Katinka, aki őszintén bevallotta, nehéz feldolgoznia, hogy tönkre ment a házassága.

Bár rengeteg mosolygós képet tölt fel az utóbbi időben közösségi oldalára, a látszat ellenére közel sincs minden rendben Hosszú Katinkával, akinek tavaly romlott meg a kapcsolata edző férjével, Shane Tusuppal.

Az úszónő már a válópert is beadta, de elmondása szerint nehéz elengednie a házasságot - írja a Bors a Marie Claire nyomán. Az Iron Lady azt mondja: nehéz elfogadnia azt, hogy házassága Shane Tusuppal nem egy életre szólt.

"Gubbaszthatnék otthon, sírhatnék, milyen rossz nekem, de inkább az érem másik oldalát nézem. Az ember megerősödik, és nagyon sokat tanul magáról. De azért azt senki ne higgye, hogy már minden rendben van, csak próbálok a nehézségek ellenére is a fejlődésre koncentrálni" - mondta a Marie Claire-nek Hosszú Katinka.

"Ilyenkor kérdőjelez meg az ember mindent, mert ha ez nem volt igaz, akkor vajon miben lehet bízni az életben?" - vetette fel a kérdést az úszónő, akinek a válás kihat sportbéli teljesítményére is.

Top 0