• Külföld
Faktor

Szilikont fecskendezett a nemi szervébe, meghalt a fiatal férfi

Édesanyja el sem tudott búcsúzni tőle.

Nagy felháborodást keltett az ausztrál The Project keddi adása, amelyben egy anya, Linda Chapman összetűzésbe került Dylan Hafertepennel, mert szerinte a férfi vette rá a fiát, Jacket, hogy szilikont injekciózzon a herezacskójába, ezzel a halálát okozva.

A nézők szerint ennek a résznek le sem szabadott volna mennie adásban - írja a Daily Mail. Az anya azt mondta a férfinek:

Milyen ember csinál ilyet? Valaki olyan, aki rosszul érzi magát a bőrében, aki sebezhető, aki csak a szeretetedet szeretné elérni, de azt bármi áron, akár az élete árán is.

Linda Chapman nem is láthatta a fiát a kórházban, és el sem tudott tőle búcsúzni, amire Hafertepen azzal védekezett, hogy a 28 éves fia megígértette vele, hogy addig nem szólhat az anyának, míg az „nem feltétlenül szükséges”.

Nem gondolod, hogy akkor már szükséges lett volna, amikor lélegeztetőgépen volt mesterséges kómában?

– kérdezett vissza az anya. A műsorban arról is szó volt, hogy a fia végakarata miatt 200 ezer dollárt, azaz 41 millió forintot örökölt Hafertepen.

Jack Chapman, aki a Pup Tank (Kölyök Tank) nevet használta, a múlt hónapban hunyt el, miután folyékony szilikont fecskendezett a herezacskójába. Egy seattle-i szubkultúra tagja volt, aminek a feje Hafertepen, aki a követőitől a megnövelt herezacskót és más előírásokat is kért.

Kommentek:

Top 0