• Krimi

Szilánkosra törte az utas az ellenőr arccsontját, mégis az ellenőrt rúgták ki

Állás nélkül maradt a gyerekét egyedül nevelő ellenőrnő, miután az egyik utas szilánkosra törte az arccsontját. A nő számára érthetetlen, hogy őt érte támadás a BKK mégis kirúgta.

Hat év börtönre ítélték azt a férfit, aki úgy megverte az ellenőrnőt, hogy szilánkosra tört az arccsontja. A nő ezért sem érti, hogy miért rúgták őt ki a munkahelyéről. Pálfi Ildikó egyedül neveli a gyerekét, ezért nagy szüksége van munkára. Örült, amikor a BKK felvette ellenőrnek. Az 50-es villamoson dolgozott, megbírságolt egy férfit, mert nem volt sem jegye, sem bérlete.

"Teljesen normálisan vi­selkedett, nem látszott rajta, hogy ideges - mondta a Borsnak a nő. Már a megállóban állt, amikor a férfi odalépett hozzá és azt követelte adja vissza a papírt, amire felírták az adatait. Az ellenőr ezt nem tette meg, ezért a férfi ököllel az arcába csapott. "Szilánkosra tört az arccsontom, megoperáltak. A fi­zikai kínokon túl pszi­chés problémáim is lettek. Marékszámra szedem a gyógyszereket, és nagyon félek emberek közé menni A BKK-tól a támadás óta nem keresett meg senki, annyit sem mondtak: sajnáljuk. Egyszer jött egy pa­pír, hogy kirúgtak, semmi más. Kártérítést sem hajlandók fizetni, ezért bírósághoz fordultam  - mondta a nő.

A Bors megkereste a Budapesti Közlekedési Központot. A sajtóosztály azt válaszolták, hogy az eset egy folyamatban lévő ügy, amely kapcsán a független magyar bíróság álláspontja szerint fog társaságunk eljárni

Top 0