• Krimi
Faktor

Fordulat a szikszói kettős gyilkosság ügyében, ezt mondja a család

A gyanúsított vallomásának ellentmond, amit a család állít.

Egyre jobban szorul a hurok a szikszói kettős gyilkosság gyanúsítottja körül. A Blikk információi szerint ugyanis a lánya után az anyósa is a férfi ellen vallott. A gyanú szerint az 57 éves Sz. Lajos hét évvel ezelőtt megölt egy idős házaspárt. A gyilkos, miután fortéllyal bejutott áldozatai házába, zsineggel megkötözte őket, majd baltával végzetes ütést mért mindkettőjük fejére.

Ennyi év után a DNS-mintája buktatta le a településen hosszú ideig polgárőrként dolgozó családapát. A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi tagadja a bűncselekményt, a bizonyítékok és a tanúvallomások azonban ellene szólnak.

Sz. Lajos a lebukása után azt állította, a kettős gyilkosság időpontjában otthon volt, és a szintén a házban lévő lányával váltott SMS-üzeneteket. Gyermeke nem élt a rokonokat megillető mentesség jogával, és a rendőrségen elmondta: ez nem igaz, az apja nem volt otthon a kérdéses időpontban. A 83 éves U. Jánost és feleségét, a 78 éves Gizi nénit jól ismerte a gyanúsított, hiszen az anyósa jó viszonyt ápolt a házaspárral, rendszeresen látogatta őket.

"Azt tapasztalom, hogy a családja védencem ellen fordult. Ezt nehezen tudja feldolgozni" – közölte Sz. Sándor védője, dr. Lichy József.

Kommentek:

Top 0