• Sport

Magyar-norvég: szigorít a beléptetésen az MLSZ

Vasárnap rendezik a Magyarország-Norvégia Európa-bajnokság pótselejtezőjének visszavágóját. A párizsi terrortámadás miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség szigorít a beléptetés szabályain, minden ember személyazonosságát ellenőrizni fogják.

Fotó: MTI

Fotó: MTI

A magyar labdarúgó-válogatott nagy bravúrral 1-0-ra legyőzte Norvégiát a pótselejtező első meccsén. A tegnap esti terrortámadások miatt az UEFA kiadott egy közleményt, melyben jelzik, hogy a többi pótselejtezőt le fogják játszani. A meccsek előtt egyperces megemlékezés lesz, míg a játékosok gyászszalagot fognak viselni karjukon.

A történtekre a Magyar Labdarúgó Szövetség is reagált, a megszokottnál szigorúbb biztonsági intézkedésekre kell számítani.

A Groupama Aréna kapui a meghirdetettnél korábban, 18.15 órakor nyitnak ki. A beléptetésnél a jegyeket minden esetben összehasonlítják a személyi azonosító okmányokkal, tehát minden szurkoló személyazonosságát ellenőrizni fogják.

A fentiek miatt lényegesen megnövekszik a beléptetés ideje, ezért arra kérjük a szurkolókat, érkezzenek időben a stadionhoz. Fontos, hogy senki se próbálkozzon más jegyével belépni, mert azokat, akik nem saját névre szóló belépővel próbálnak a stadionba bejutni, a biztonsági személyzet átadja a rendőrségnek.

- írja az mlsz.hu.

A Magyarország-Norvégia EB-pótselejtező előtti gyászszünettel a párizsi áldozatok mellett a válogatott korábbi kapusára, Fülöp Mártonra, valamint az Aranycsapat keretének tagjára, Várhidi Pálra is emlékeznek.

A párizsi terrortámadásról szóló híreinket itt olvashatja!

Top 0