• Sport
Faktor

Szexvideo-zsarolás: előkerült egy titkos hangfelvétel, ami Benzemát börtönbe küldheti

Az Europe 1 francia rádió szerint Karim Benzema sokkal jobban érintett a szexvideo-zsarolási ügyben, mint első pillanatra tűnt. Benzemát a rendőrség a múlt héten vette őrizetbe, de aztán elengedték.

Benzema eddig azt állította, hogy jószándékúan megpróbált segíteni a bajba került játékostársának, Valbuenának, akit egy szexvideóval zsaroltak.

Karim Benzema a Real Madrid edzésén szombaton. fotó: Europress/AFP/Philippe-Pierre Marcou

Karim Benzema a Real Madrid edzésén szombaton. fotó: Europress/AFP/Philippe-Pierre Marcou

Az Europe 1 birtokába került egy telefonfelvétel, amin Benzema és gyerekkori barátja legalább 20 percig beszélget. A gyerekkori barátból egyébként bűnöző lett. Benzema a francia válogatott edzőtáborából hívta barátját.

A beszélgetés elején Benzema elmeséli barátjának, hogy nem sokkal azelőtt beszélt Valbuenával. Sajnálkozott Benzema, hogy Valbuena "nem vesz minket komolyan", vagyis, eléggé úgy tűnik, mintha valamiféle közösséget vállalna a zsarolókkal. Azt is elmondja Benzema a barátjának, hogy Valbuenát megpróbálta rábeszélni, hogy fizessen, vagy legalábbis találkozzon a zsarolóival. Nem tudni, milyen alapon, de Benzema azt is mondta Valbuenának, hogy nincs másolat a pornóvideóról. Nyilván felmerül a kérdés, hogy Benzema ezt honnan tudhatta.

A beszélgetés további részében -egyébként eléggé egyszerű, mondhatni primitív kifejezésekkel- azon nevetgél Benzema és barátja, hogy mekkora bajban van Valbuena. Az is kiderül a beszélgetésből, hogy Benzema látta a videót. A beszélgetés végén pedig a két barát azon röhögcsél, hogy Valbuena feleslegesen fél a zsarolóktól, lehet, hogy nem is kérnek sokat, talán megelégszenek két meccsjeggyel.

Az Europe 1 adása után Benzema ügyvédje bejelentette, hogy perel, mert a felvétel tartalmának nyilvánosságra hozatalával súlyosan megsértették Benzema jogait.

Top 0