• Krimi

Szexuálisan molesztálta 11 hónapos kislányát az anya, azt hitte nem tesz kárt benne

Online szexből élt egy román anyuka, aki egyik kuncsaftjától több pénzt kapott, ha a 11 hónapos lányát is molesztálta. Az anya azt mondta azt hitte, a kislánynak nem lesz baja, mert még túl kicsi ahhoz, hogy felfogja mi történik vele.

Borzalmas dolgot művel egy román édesanya a 11 hónapos kislányával. Online kamerák előtt pénzért molesztálta a babát, a rendőrségen pedig a tudatlanságával védekezett. Elena Onu a romániai Varasti-ban élt, két gyereke van egy 11 hónapos kislány és egy 3 éves kisfiú. Az anya évek óta abból tartotta el a családot, hogy online kamerák előtt szexelt külföldi kuncsaftjainak. Köztük volt a 31 éves amerikai Brandon Gressette is, aki végül rávette a nőt, hogy még több pénzért, a lányát is molesztálja. A férfit is elkapták. Elena Onu azt mondta, hogy a ő azt hitte a 11 hónapos lányának nem okoz lelki traumát.

"Azt hittem ez az egész csak egy játék és, hogy a kislányom még túl kicsi, hogy ezzel bajt okozzak neki" - mondta Elena, aki hozzátette 3 éves kisfiát távol tartotta, mert tudta, hogy neki már traumát okozna. A nőt az FBI segítségével a rendőrök kapták el, 15 év börtönre ítélhetik - írja a Sun.  

Top 0