• Krimi
Faktor

Alvás közben erőszakolták meg a nőt

Bűnösnek ítélték azt a ciprusi férfit, aki megerőszakolta a védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen, alvó nőt.

Illusztráció.

Illusztráció.

Speciális eljárás keretei közt hozta meg döntését a Debreceni Járásbíróság annak a ciprusi férfinak az ügyében, aki egy alvó nőt erőszakolt meg akarata ellenére – írja a debrecen.offmedia.hu.

A vádlott vendégségbe érkezett a szintén ciprusi hölgy debreceni albérletébe 2016. augusztus 16-án. Az ott tartózkodása második napján, tehát augusztus 17-én a sértett beleegyezésével egy alkalommal szexuális kapcsolatot létesítettek, majd ezt követően a nő közölte a férfival, hogy nem szeretné folytatni a kapcsolatot, ezért megkérte a vádlottat, hogy aludjon a lakás másik szobájában.

Augusztus 19-én az éjszakai órákban a baráti társaságukkal együtt szórakozni mentek: a vádlott enyhén, a sértett erősen ittas állapotba került. A bérelt lakásba ketten érkeztek vissza, a férfi bevitte a nőt a szobájába, majd a korábbi kérés ellenére ott maradt. A sértett elaludt, a vádlott pedig ekkor döntött úgy, hogy közösül a védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen, erősen ittas nővel. Erre kétszer került sor. A sértett azonban felébredt, kiabálni kezdett, hogy mit művel vele, és elküldte a férfit a lakásból.

A vádlott már a vádemelést megelőzően beismerő vallomást tett, és a tárgyalásról való jogáról is lemondott, ezért tárgyalás helyett nyilvános ülésre került sort.

A férfit 2 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, és 3 évre kiutasította Magyarországról.

Kommentek:

Top 0