• Élet
Faktor

Bizarr új idők: szexrobotokkal házasodunk

Alig negyven év, és már nem férfi és nő rebegi el egymásnak a boldogító igent az oltár előtt: hanem ember és robotja.

Fotó: Europress / Ethan Miller - Getty Images

Fotó: Europress / Ethan Miller - Getty Images

Több tudós is egyetért abban, hogy már 2050 előtt beköszönt az az időszak, amikor az emberek a szexrobotjukkal házasodnak össze - írja a New York Post.

A robotok ugyanis egyre vonzóbb külsőt kapnak, de a tehetősebbek már meg is határozhatják, hogyan nézzen ki életük programozott értelme. A külcsín mellett még egy fontos vonás is a robotok mellett fog szólni: sokkal jobbak és kitartóbbak az ágyban, mint az emberek, mivel a végtelenségig bírják, és csak az a céljuk, hogy „kedvesük” vágyait kielégítsék…

Néhány kutató szerint azonban a párkapcsolatok ilyetén változása meglepő módon nagyon hasznos az emberiség számára: így ugyanis felértékelődnek az igazi emberi kapcsolatok! Pár évtized múlva az emberek megtanulják értékelni az igaz barátságot, és újra fontosabbá és gyakoribbá válik a személyes kapcsolattartás, mint az internetes.

A folyamat hátránya viszont az, hogy a következő generációk már alig fogják ismerni az igazi, ember-ember közötti szexuális kapcsolatokat – arra ugyanis ott lesznek a robotok. Ez pedig torzabb szexuális képet fog szülni.

De legalább az igaz barátaikkal beszélhetik meg, mit csinál a másik robot-házastársa az ágyon kívül…

Kommentek:

Top 0