• Külföld
Faktor

Szexre kényszerítette a szomszédja

Németországban egy munkanélküli nőt megzsarolt a szomszédja az Ebay-en folytatott üzletelés miatt. Áthívta magához, majd szexre kényszerítette.

Tegnap a drezdai bíróságon bilincsben vezették elő a 29 éves Martint, aki szexre kényszerítette a szomszédját, a 27 éves Claudiát. A nőnek egyébként két kisgyereke van, egy 2 és egy 3 éves.

Illusztráció

Illusztráció

A munkanélküli nő az Ebay-en üzletelt, 900 euró értékben adott el gyerek holmikat. A szomszédja, Martin megtudta, hogy Claudia az Ebay-ről származó jövedelmét nem jelentette be a munkaügyi hivatalnál, ezért a lakásába hívta.  A nő átment hozzá. Valószínűleg azért, mert félt a lelepleződéstől- írja a Bild.

Az államügyészség szerint a férfi megfenyegette a nőt hogy az Ebay-en történt kereskedése miatt feljelenti a munkaügyi központnál  és az adóhivatalnál, hacsak nem fekszik le vele.

Az államügyészség szerint a férfi többször szexre kényszerítette a nőt, aki az eset után elment a rendőrségre és feljelentést tett.

A férfi a bíróság előtt tagadta a vádat. Azt mondta, hogy felajánlott a nőnek egy magas összeget ezért, de nem zsarolta meg.  A szex szabad akaratából történt.

A szexről készült egy videó felvétel is, amelyet a vádlott a telefonjával készített. Ezt a bíróságon megmutatta. Hogy hogyan fog végződni az ügy, az még nem világos. A következő tárgyalás március végén lesz.

Top 0