• Külföld
Faktor

Szexrabszolgaként bánt a fiatal nővel a színész, napokra bezárta áldozatát

A színész azért tartotta fogva a nőt, hogy kiélje rajta perverz vágyait.

Sajtóhírek szerint szexrabszolgaként tartott fogva egy nőt a Gossip Girl sztárja, Ed Westwick. A színész két napra bezárta a nőt, hogy kiélje rajta perverz vágyait - ezért most Haley Camille Freedman pert indít ellene.

Freedman állítása szerint még 2014-ben egy társasággal ment a színész házába, de a többiek egy idő után eltűntek, ő pedig kettesben maradt Westwickkel - írja a Mirror.

A nő bevallotta: beleegyezett abba, hogy lefeküdjön a színésszel, de mint mondta, a férfi egy idő után teljesen bekattant. Westwick váratlanul fojtogatni kezdte, majd ütötte és le is köpte Freedmant, aki hiába kérte a férfit, hogy hagyja ezt abba. Másnap reggel zuhanyzás közben akarata ellenére közösült vele Westwick, és nem engedte, hogy elhagyja a házat.

A színész két napon át tartotta fogva a nőt, aki ezalatt nem tudott segítséget hívni. Végül vérző sebekkel, zúzódásokkal és lelki traumával hagyta el a házat. A stylistként dolgozó Freedman azért indított pert, mert az eset után mindenki elfordult tőle Hollywoodban.

Westwicket korábban már több nő is megvádolta szexuális zaklatással, elmondásuk szerint a színész megerőszakolta őket.

Kommentek:

Top 0