• Krimi

Szexjátékokat loptak, miután eldöntötték: összeházasodnak

Romantikus lánykéréssel indult a szilveszter este, bolti lopással és letartóztatással végződött William Cornelius Jr. és Sheri Moore esetében. A férfi ugyanis nyolcvan dollár (23 ezer forint) értékben ékszereket és szexuális segédeszközöket lopott újdonsült menyasszonyának.

Fotó: Bay City Police Department

Fotó: Bay City Police Department

A 25 éves férfi szilveszterkor kora délután egy Walmartban kérte meg a 20 éves barátnője kezét – nem mindennapi módon. Kérésére az üzlet alkalmazottai a hangosbemondón keresztül olvasták fel a férfi lánykérő szövegét, a lány pedig igent mondott. Pár óra múlva pedig kifosztották a közelben lévő üzletközpont egyik boltját – írja a Daily News.

A férfi az üzletből különböző szexuális segédeszközöket és ékszereket lopott a barátnőjének. Később elaludt a bevásárlóközpont étteremrészén, miközben be akarta kötni a cipőfűzőjét. A rendőröknek azt mondta, fájdalomcsillapítót vett be délután, ettől kerülhetett olyan állapotba, hogy ellopja a szexuális segédeszközöket.

Fotó: Bay City Police Department

Fotó: Bay City Police Department

A menyasszony először tagadta, hogy a fülbevalója és a nyaklánca lopott lett volna, de később elismerte, hogy azokat is a vőlegénye lopta. A férfira most 93 nap börtön és 500 dolláros bírság várhat, ha bűnösnek találják.

Cornelius próbaidőn volt – múlt évben az unokatestvérével támadtak meg három afroamerikai férfit, amiért a teraszuk előtt sétáltak el.

Top 0