• Külföld
Faktor

Szexbotrányok sorozatával bukott le a politikus

Rajongott a fiatal lányokért és a szexcsetelésért - erre ment rá a házassága és a karrierje is.

Az 53 éves Anthony Weiner szexbotrányok sorozatával bukott le, amire ráment a karrierje és a házassága, sőt még 21 hónap börtönbüntetésre is ítélték.

Weiner politikai pályafutása szépen indult, 27 éves korában ő lett New York városának legfiatalabb önkormányzati képviselője. A fiatal férfi töretlenül haladt előre, 1998 novemberében mentora, Chuck Schumer a szenátusi választáson indult, így Weiner Schumer körzetében indulhatott a képviselőházi helyért, ami sikerült is neki.

Egészen 2011-ig a képviselőház megbecsült tagja volt, amikor is kiesett a csontváz Weiner szekrényéből. A férfi igen kompromittáló fotót posztolt magáról a Twitteren. A kép az ágyékánál dagadó nadrágot ábrázolta. Az ügynek súlyos következményei lettek: a politikus lemondott képviselőházi tagságáról.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Két évvel később újra a politikai élet előterébe került, amikor nem titkolt célja volt New York polgármesterévé válni, ám ekkor újra ellehetetlenítették a sorozatos híresztelések, hogy még mindig botrányos fotókat küldözget magáról nőknek. A végső megsemmisülés azonban akkor következett be, amikor 2016-ban Weiner egy nőnek küldözgetett az ébredező fér­fiasságáról képeket, míg felesége, Huma Abedin Hillary Clinton kampányában az elnökjelölt személyi titkáraként járta az országot.

  A biztosítékot az verte ki a közvélemény szemében, hogy az egyik képen feltűnt Weinerék négyéves kisfia is, miközben mellette feküdt dudorodó alsógatyában az édesapja. Felesége ezt követően döntött úgy, hogy elhagyja a férfit.

  A lavina végül akkor érte utol Weinert, amikor egy 15 éves lánnyal történ­ő szexcsetelés és szexuális tartalmú képek küldése miat­t a bíróság majdnem két év börtönbün­tetésre ítélte. A férfi sírva hallgatta végig az ítéletet.

  Weiner gyűrűző botránya során féltucatnyi nő állította, hogy a férfi szexcsetelt vele, vagy szeméremsértő fotókat küldözgetett neki. Az egykori pornósztár, Ginger Lee lépett a nyilvánosság elé azzal, hogy több mint száz e-mailt küldtek egymásnak a politikussal, majd hozzátette, hogy a férfi hallgatásra akarta rávenni őt, és azt kérte, mondja azt, hogy kizárólag politikai témában e-maileztek egymással - írta a Blikk.

  Kommentek:

  Top 16