• Élet
Faktor

Kiderült: a nők jobban élvezik a szexet

Annak ellenére, hogy a köztudatban a férfiak a szexéhesebbek, egy új tanulmány szerint a nők mégis jobban élvezik, mint a férfiak.

A kutatás szerint az extra élvezetet az okozza, hogy a nők sokkal mélyebb és változatosabb orgazmusra képesek, mint a férfiak.

A Concordia Egyetem kutatói azt vizsgálták meg, hogy mi okoz élvezetet a nőknek. Megállapították, hogy legalább négy zóna van, amely orgazmust okozhat a nőknek.

A kép csak illusztráció.

A kép csak illusztráció.

Fotó: Mészáros Annarózsa

EZT IS AJÁNLJUK:

    Ez a négy terület a csikló, a G-pont körüli rész, a méhnyak és a mellbimbó. A tanulmány vezető szerzője, Jim Pfaus az eredményekről azt mondta, hogy az orgazmus eredhet mind a négy izgatásából, de abból is, ha csak egy területet stimulálunk.

    Persze nem minden nőnek azonosak a szexuális tapasztalatai, és még ugyanaz a nő is reagálhat máshogy bizonyos esetekben. Ennek testi és pszichológiai okai is vannak, hiszen a női orgazmus nagyon összetett dolog.

    Jim Pfaus most azt reméli, hogy további kutatásaik során kiderül, hogy a férfiak ejakulációja is hatással van a nők élvezetére. Hozzátette, hogy a nők erogén zónái folyamatosan változnak és fejlődnek életük során - írja a The Sun.

    Kommentek:

    Top 16