• Krimi
Faktor

Megölték kislányukat a szülők, majd elrejtették a holttestet - perverz fantázia vezette őket

A nevelőszülők megkeserítették a tinilány mindennapjait: megerőszakolták és kínozták őt, és végül még az életét is elvették.

A tragédia a pennsylvaniai Horsham városában történt. Az eset még júliusban kezdődött, amikor a 41 éves nő bejelentette a rendőrségen, hogy 14 éves nevelt lánya megszökött otthonról. A lányt hónapokig kereste a rendőrség, míg végül október végén kiderült: nevelőszülei végeztek vele.

A nyomozás ideje alatt a szülők megpróbáltak véget vetni életüknek, de az orvosok mindkettőjük életét megmentették. A férfi nem sokkal később mindent beismert a hatóságoknak: a lányt három nappal eltűnése előtt megverték, megkötözték, majd levitték a pincébe, ahol a férfi megerőszakolta őt, miközben párja nézte - írja a Daily Mail. Másnap a férfi megfojtotta a tinit, majd egy zsákba tette. Csak hónapokkal később szabadultak meg a holttesttől, amelyet feldaraboltak, és elrejtettek az erdőben. A gyilkos nevelőszülők a szakemberek szerint közös szexuális-gyilkos fantázián osztoztak. Az ügyet még tárgyalják.

Kommentek:

Top 0