• Krimi
Faktor

Két kamasz vesztette életét, az úton robbant szét a BMW gumiabroncsa

A 19 éves fiatal a helyszínen meghalt, míg a 17 éves a kórházban hunyt el.

Két ember meghalt, négyen pedig súlyosan megsebesültek vasárnap reggel, amikor felborult egy kocsi Romániában, az A1-es autópályán. A tragédiát az okozta, hogy felrobbant az autó egyik gumiabroncsa. A Maszol azt írja, hogy 19 éves volt a halálos áldozat, az autó 200 km/h sebességgel hajtott. A kórházban később belehalt sérüléseibe egy 17 éves fiú is.

A hírtelevíziók beszámolói szerint a baleset az autópálya Temesvár és Arad közötti szakaszán történt. A nagy sebességgel haladó kocsi váratlanul lesodródott a sávjáról, nekicsapódott egy betonkorlátnak, és felborult. Az autó teljesen szétroncsolódott az ütközés erejétől.

A balesethez mentőhelikoptert riasztottak. A rendőrség szerint nem a kocsi vezetője halt meg a balesetben, hanem a mellette ülő 19 éves fiú, valamint egy 17 éves fiatal a kórházban. Az BMV 200 km/h-s sebességgel csapódott a betonkorlátnak. A kormánynál ülő 24 éves fiatalember nagyon súlyos sérülésekkel került kórházba. Egy 24 éves fiatalember és egy 16 éves lány enyhébb sérüléseket szenvedett.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Kommentek:

    Top 16