• Belföld
Faktor

Szétázott falak miatt halt meg a kis Barbara, szülei is az épületben voltak

A kislányra egy betonból készült tartóelem esett.

A szétázott falak miatt halhatott meg az a nyolcéves kislány, akit maga alá temetett kedden egy összedőlt melléképületrész Felsőpakonyban.

A Bors információi szerint a Barbarán kívül a nővérei és a szülei is az épületben voltak a tragédia idején. Nekik az volt a szerencséjük, hogy egy közbenső fal megakadályozta, hogy őket is maguk alá temesse a leomló épületrész. Az elsődleges információk szerint a kislányra egy betonból készült tartóelem esett.

Barbarát több mint félórás keresés után végül az egyik kutyás kereső találta meg a romok alatt. A kislányt megpróbálták újraéleszteni, de már nem lehetett megmenteni az életét.

Nagy János, a település polgármestere azonnal a helyszínre sietett.

Hajnalban riasztottak a rendőrök. Azonnal a helyszínre siettem, segítek, amiben tudok. Az 1971-ben épült salakos melléképület dőlt össze, valószínűleg az elmúlt napok esőzése okozta a bajt. Úgy tudom, hogy a gyerekeknek van hova menniük. Már egyeztettem a helyi segélyszolgálatokkal, akik ruhákat adnak a családnak. A gyászoló szülők, Pál és Mónika három éve kötötték össze életüket. Mindkettőjüknek volt már gyermeke az előző kapcsolatából. A család nemrég kezdte meg az összedőlt ház felújítását. Új tetőt szerettek volna felhúzni. A teljes felújításra most még anyagi okok miatt nem volt lehetőségük.
Kommentek:

Top 0