• Belföld

Szeszélyes idő lesz a hétvégén

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint szombat estig felhős lesz az idő, néhány helyen eshet is. Húsvét vasárnap több-kevesebb napsütésre lehet számítani, csak keleten eshet. Húsvét hétfőn is borult lesz az ég, de néha kisüt majd a nap.

Szombaton gyenge hidegfront lesz, ezért délelőtt még borult lesz az ég, és délutánig eső vagy zápor is lehet. Délutántól felszakadozik a felhőzet és egyre több helyen kisüt a nap. A Dunántúlon megélénkülhet, máshol azonban gyenge lesz a szél. Hajnalban mínusz 1 és plusz 6, délután pedig 10-13 fok várható.

Húsvét vasárnap változékony lesz az idő, többször kisüthet a nap, eső pedig már csak keleten lehet néhány helyen. A szél továbbra is gyengén fog fújni. Hajnalban mínusz 1 és plusz 4, napközben pedig 12-17 fok lesz.

Hétfőn újabb hidegfront érkezik. Napközben ezért borult lesz az ég, csak rövid időre süt ki a nap. A Dunántúlon pedig helyenként eshet is az eső, a szél azonban továbbra is gyengén fog fújni az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Top 0