• Krimi
Faktor

Szívszorító: öngyilkos lett a 12 éves, tragikus sorsú Gábor

Elszökött nagymamájától, és a sínekre feküdt a a 12 éves hernádi fiú. Gábor kétéves kishúga halála után szerelme elvesztését már nem tudta feldolgozni.

A fiatal fiú szörnyethalt, amikor elgázolta a vonat. Kisgyerekként hamar elkerült a szüleitől, évek óta nagymamája nevelte. A kisfiú tőle szökött meg múlt héten, hogy öngyilkos legyen.

Az iskolás fiú az öngyilkosságot választotta. (Képünk illusztráció.)

Az iskolás fiú az öngyilkosságot választotta. (Képünk illusztráció.)

Semmi jele nem volt, mire készül, bár sosem volt neki egyszerű. A szüleitől hamar hozzám került, az iskolában is mindig szekálták a többiek, hat hónapja pedig elveszítette kétéves húgát, akinek a szívét egy halálos baktérium támadta meg. A végzetes napon szakított a barátnőjével is

- mondta a Borsnak Schuszter Lászlóné, a kisfiú mamája. Gábor a hernádi vasútállomástól kétszáz méterre feküdt a sínekre, de előtte egy búcsúüzenetet hagyott. SMS-ben írta meg egyik barátjának, hogy mire készül, és azt is, hogy tőle mindenképp szeretne elköszönni.

Én voltam a háziorvosa. Testi és lelki értelemben felelős voltam az életéért. Felelős vagyok tehát a haláláért is. És felelősek vagyunk mindannyian, akik körülötte éltünk, részesei voltunk rövid életének. Ismertük, tudtuk, hogy problémás gyerek, tudtuk, hogy nem volt könnyű, cseppet sem volt irigylésre méltó az élete, ahogy a halála sem az

- írta a tragikus sorsú gyermek háziorvosa a történtek után Facebookon.

Kommentek:

Top 0