• Krimi
Faktor

"A történtekből semmire nem emlékszem" - megdöbbentő dolgokat mondott a szentendrei úti gázoló

A férfi nagyon sajnálja, hogy családok életét tette tönkre.

Hétfőn kezdődött a Szentendrei úti gázoló pere. A balesetező Mercedest vezető vádlott, O. Áron beszámolt a személyi körülményeiről, és vallomást ugyan nem tett, de megkérte a bíróságot, hadd szóljon pár szót - adta hírül a Blikk.

Fotó: MTI - Mihádák Zoltán

Fotó: MTI - Mihádák Zoltán

"Sokat gondolkodtam, hogyan tudnék bocsánatot kérni az áldozatok családjától. Tudom, hogy őket pótolni nem fogja semmi, és akik ismerték a fiúkat, azoknak örökre űr marad a lelkében. A történtekből semmire nem emlékszem, csak a rendőrségi képeken láttam, hogy mit tettem. Nagyon sajnálom, hogy részt vettem olyanban, ami családok életét tette tönkre" - csuklott el a hangja. "Nem várok megbocsátást, én se biztos, hogy képes lennék rá. Imádkozom, hogy megtaláljam az utat a jóvátételre" - tette hozzá.

Ahogy korábban a Faktor is többször beszámolt róla, halálos baleset történt tavaly március 17-én este a Szentendrei úton. A vádirat szerint a vádlott erősen ittas állapota ellenére autóba ült, majd a Rákóczi utca és a Czetz János köz kereszteződésben egy piros lámpát figyelmen kívül hagyva, fékezés nélkül, közel 160-170 km/h-s sebességgel, hátulról belehajtott a jelzőlámpánál várakozó autóba.

Az ütközés következtében a vétlen autóban ülő két személy életét vesztette. Az ügyészség a vádlottat halált okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével vádolja.

Kommentek:

Top 0