• Krimi
Faktor

Fia talált rá a szentendrei anya holttestére, vérfürdőt rendeztek a lakásban

A kétgyermekes anyán már nem lehetett segíteni. Gyilkosa szerelemféltésből ölt.

Hétfőn hoz ítéletet a bíróság K. Attila ügyében, aki a vád szerint 56 késszúrással végzett a szentendrei, 42 éves H. Henriettával 2015 márciusában. 

Attila 56 késszúrással ölte meg Henriettát. (Képünk illusztráció.)

Attila 56 késszúrással ölte meg Henriettát. (Képünk illusztráció.)

Attila és Henrietta 2014 novemberében ismerkedett meg egymással. A férfi Angliában dolgozott abban az időben, a kétgyermekes Henrietta Szentendrén vezetett egy éttermet. Attila szerelmes lett a nőbe, de a férfi érzelmeit a nő nem viszonozta. A férfi végül addig nyaggatta Henriettát, hogy a nő végül belement egy találkozóba.

A végzetes éjszakán a nő és két gyermeke este 10 óra után értek haza. Egy órával később megérkezett a férfi is egy ajándékba vitt késsel - írja a Bors. A találkozó hamar vitába fulladt, aminek hevében a férfi előkapta az éles kést és többször a nőbe szúrta. A vád szerint a férfi ezután elmenekült a helyszínről és megpróbált véget vetni életének, de nem sikerült neki. A nőre vérbe fagyva talált rá a szomszéd szobában lévő fia, aki hallotta, hogy a férfi és anyja veszekednek egymással.

A férfi védője azt próbálja bizonyítani, hogy Attila önvédelemből szúrta le Henriettát. Ha a férfit bűnösnek találják, tíztől húsz évig, vagy akár életfogytig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik.

Kommentek:

Top 0