• Külföld
Faktor

Undorító szendvicset árultak a gyorsétteremben, a vevő azóta orvoshoz jár

A nő az eset után kórházi kezelésre szorult, valamint szorongott és hetekig alig bírt enni.

A nő szendvicsébe egy rágcsálót sütöttek. (Képünk illusztráció.)

A nő szendvicsébe egy rágcsálót sütöttek. (Képünk illusztráció.)

Egy szendvicsbe sütött rágcsáló miatt perelték be az amerikai Chick-fil-A gyorsétteremlánc egyik pennsylvaniai üzletét és a cég tulajdonosát.

A Philadelphiában élő Ellen Manfalouti az ügyvédjén keresztül nyújtotta be keresetét a Bucks megyei bírósághoz. A dokumentum szerint tavaly novemberben Manfalouti egyik kollégája vett a nőnek egy csirkés szendvicset a Chick-fil-A langhorne-i éttermében, majd a két nő a munkahelyén hozzálátott az evéshez.

Valami furcsát éreztem a zsemle aljában. Felfordítottam a szendvicsemet és azt mondtam a kollégámnak, hogy csúnyán elégették a zsemlémet.

Manfalouti munkatársa, Cara Phelan azonnal észrevette az apró rágcsálófélét, amikor a kolléganője az asztalra hajította a szendvicset.

Láttam a bajuszát és a farkát

- mondta a nő. Az atlantai székhelyű gyorsétterem nem kommentálta az esetet - írja az MTI. Manfalouti több mint 50 ezer dollár (13 millió forint) kártérítést követel az elszenvedett testi és lelki sérelmekért.

A nő az eset után kórházi kezelésre szorult az erős émelygés miatt, felkeresett egy terapeutát, mert szorongott és hetekig alig bírt enni.

Kommentek:

Top 0