• Külföld
Faktor

Szellemjárta vasútállomás borzolja a kedélyeket, most meg is lehet venni

"Egy olyan férfi kísértete lakja az épületet, aki a második világháborúban egy légicsapásban vesztette életét."

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Eladó egy viktoriánus stílusú vasútállomás Angliában. Az érdeklődőket azonban figyelmeztetik, az épület ugyanis a közhiedelem szerint szellemjárta.

A Dél-Yorkshire grófságbeli Chapeltown ma már használaton kívüli állomásához váró, jegyiroda és peron is jár - írja az MTI. A felújításra szoruló épületben három hálószoba van.

Ami a szellemet illeti, a The Independent tudósítása szerint egy olyan férfi kísértete lakja az épületet, aki a második világháborúban egy légicsapásban vesztette életét, amikor Churchill-tankokat indítottak útnak az állomásról. A jelenlegi tulajdonosok azonban nem számoltak be "paranormális tevékenységekről" a BBC szerint.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az állomáson 1953-ban állították le az utasforgalmat, teherszállításra azonban még hosszú évekig használták. Az épület alig több mint három kilométerre van az M1-es autópályától, vagyis ideális otthon lehet ingázóknak. Nincs messze tőle az új chapeltowni állomás sem. A környezet viszont ideális a természetkedvelőknek, gyönyörű erdő veszi körül az állomást. Az irányár 250 ezer font (90 millió forint), az ingatlant szeptember elején árverezik el.

    Kommentek:

    Top 16