• Krimi
Faktor

Éjjel vadásztak áldozataikra, szelfik buktatták le a pécsi nőket

Egy szórakozóhelyen nézték ki, hogy kit tudnának kifosztani.

A két nő tavaly szeptemberben Pécsett egy vendéglátóhelyen szórakozott, ahol olyan férfiakkal próbáltak ismerkedni, akik az általuk nyújtani kívánt szexuális szolgáltatásért fizetnek.

Fotó: ügyészség

Fotó: ügyészség

Az éjszaka során megismerkedtek a részeg sértettel, akivel egy idő után a lakására mentek. Itt folytatták az italozást, melynek során jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztottak.

A két nő megállapodott abban, hogy a férfitól értékeket tulajdonítanak el, úgy, hogy egyikük a sértettel a lakás egyik szobájába vonul, míg a másik a lakást átkutatja és a talált értékeket magához veszi.

Ennek megfelelően az egyik nő hosszabb időre a sértettel az egyik szobába ment, míg másikuk a lakásban talált 1100 eurót, 80 ezer forintot, ékszereket, valamint mobiltelefont vett magához.

Fotó: ügyészség

Fotó: ügyészség

Miután az értéktárgyakat és a készpénzt megszerezték, a két nő fáradtságra hivatkozással elhagyta a sértett lakását.

Hazaérkezésük után az egyik nő a telefont az élettársának adta a lopott pénzzel együtt, aki a telefonnal több szelfit is készített magáról, élettársáról, illetve a lopott pénzről.

Néhány nap múlva a telefont eladták egy kereskedésnek, de a telefon memóriájából az általuk készített képeket nem törölték, így lebuktak.

A két nő összesen mintegy 600 ezer forint lopási kárt okozott a sértettnek, vádat emeltek ellenük - írja az ügyészség.

Kommentek:

Top 0