• Külföld
Faktor

Azon versenyeztek a mentősök, ki tud vadabb szelfit készíteni munka közben

Nem találta elég izgalmasnak a munkáját két floridai mentős, ezért egy kis versennyel akarták feldobni a szolgálatot: szelfiháborút indítottak egymás ellen, amelyben a lehető legvadabb képeket kellett elkészíteniük munka közben. Csakhogy a betegekkel nem egyeztettek a képekről.

Fotó: Okaloosa County Sheriff Office

Fotó: Okaloosa County Sheriff Office

A „szelfiháború” mindkét résztvevőjét letartóztatta a floridai rendőrség – írja a CNN.

„Sok beteget intubált, benyugtatózott vagy éppen eszméletlen állapotban fotóztak le. A képeket elküldték egymásnak, és még vadabb szelfik készítésére bíztatták egymást”

– írta Larry Ashley megyei seriff Facebook-oldalán.

A 24 éves Kayla Renee Dubois-t és a 33 éves Christopher Wimmert is letartóztatták a rendőrök – utóbbi megpróbált öngyilkosságot elkövetni. Őt súlyosabb vétségekkel is vádolják – többek között egy olyan szelfit is küldött, amin idős női betegének fedetlenek a mellei.

A rendőrség még májusban kezdte meg a nyomozást, miután több olyan mentős is panaszt tett, akiket a két vádlott szintén megpróbált bevonni a perverz játékukba.

A nyomozás alapján összesen 41 pácienssel készített fotót a két mentős, közülük csak hárman adtak erre engedélyt. A betegek kora 24-86 között mozgott, közülük ketten meghaltak a kórházban.

Dubois-t kirúgták, Wimmer pedig felmondott.

Kommentek:

Top 0