• Belföld
Faktor

Cukorbetegségbe halhatott bele az anyja mellett elhunyt fehérvári kisfiú

Egyelőre senki sem tud biztosat arról a székesfehérvári kisfiúról, aki a múlt héten otthonában halt meg, míg az édesanyja otthon volt. Az első hírek arról szóltak, hogy a gyermek kihűlt, de ezt egyelőre senki sem erősítette meg.

Egyelőre senki nem tudja pontosan, mi történt a múlt héten, csak annyi biztos, hogy január 9-én egy 11 éves kisfiú meghalt. Az akkori hírek szerint a tragédiát kihűlés okozta, a gyerek egyedülálló édesanyjával nehéz körülmények között élt, az anyának nem volt rendszeres jövedelme sem. A rendőrség teljes hírzárlat mellett nyomoz.

A kép csak illusztráció.

A kép csak illusztráció.

A Magyar Nemzetnek egy helyi forrás azt mondta, a gyermek cukorbetegsége is lehetett a tragédia oka, de biztosat csak a rendőrségi vizsgálat lezárulta hozhat.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A fiú egy belvárosi általános iskola ötödikes tanulója volt. Az iskola egy dolgozója azt mondta a lapnak, hogy nem ismerte a családot, hiszen 460-an járnak az iskolába. Arról sem tud, hogy probléma lett volna a gyerekkel, de nem is hiszi, hogy elhanyagolt lett volna, mert az feltűnt volna a pedagógusoknak.

    Az viszont biztos, hogy az asszony semmilyen formában nem kért segítséget az önkormányzat szociális intézményeitől - közölte a városháza kommunikációs irodája. Cser-Palkovics András polgármester is a rendőrségi vizsgálat végére vár, az önkormányzat ezután mérlegeli, hogy szükség van-e saját hatáskörben további lépésekre. A székesfehérvári család- és gyermekjóléti központ vezetője, Tisztl Henrik szintén azt mondta, hogy nem kért tőlük segítséget a család.

    Kommentek:

    Top 16