• Krimi
Faktor

Részegen fosztotta ki saját anyját, hogy legyen pénze italra

Az ügyészség kérte annak a szegedi férfinak az előzetes letartóztatását, aki korábban rendszeresen zaklatta, sőt ki is fosztotta a saját édesanyját.

Dr. Kopasz Zsolt főügyész tájékoztatása szerint a férfi tavaly november óta naponta követelt pénzt édesanyjától. Alkoholizmusa miatt nem volt saját pénze, és ezért kellett kérnie. Meg is fenyegette a saját anyját azzal, hogy összeveri, majd megöli.

Illusztráció.

Illusztráció.

Követeléseivel idén júliusban is rendszeresen kereste az asszonyt. Július 24-én a szegedi lakásukban ismét részegen kért pénzt, de az anyja bankkártyáját is használni akarta. A nő nem adott neki semmit, a pénztárcáját a párnája alá rejtette, hogy a fia azt ne tudja elvenni.

Miután az asszony elaludt, a fiának sikerült elvennie a bankkártyát és azzal egy közeli áruháznál levő automatából éjjel pénzt vett fel. Előtte pedig részegen vezetett Szegeden.

A kifosztás, a folyamatos fenyegetés és zaklatás, valamint az ittas vezetés miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye okán kérte a férfi egy hónapos előzetes letartóztatását.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója fog döntést hozni pénteken az ügyben.

Kommentek:

Top 0