• Krimi
Faktor

Ismét szörnyű dolog történt Veresegyházán, kiskorú lány mesélte el

A fiatal lány szeme láttára maszturbált egy férfi.

Illusztráció.

Illusztráció.

Maszturbált az autójában Veresegyházán egy meztelen szatír, aki egy fiatalkorú lányt nézett ki magának. A Borsnak számolt be a történtekről a lány, akit fényes nappal zaklatott a férfi, alig pár percnyire attól a helyszíntől, ahol nemrégiben megerőszakoltak egy 23 éves nőt.

„A Kertesi utcában sétáltam kedden kora délután, amikor lelassított mellettem egy kék Opel. Negyven-ötven év körüli férfi ült a volán mögött, és a nudista strandokról kezdett hadoválni. Hihetetlenül hangzik, de egy darab ruha sem volt rajta” – mondta a lapnak az áldozat, aki ugyan megpróbált megszabadulni a zaklatótól, ám az egy sarokkal arrébb leparkolt. Mivel a lánynak is arra kellett mennie, így pont látta, ahogy a férfi maszturbálni kezd.

EZT IS AJÁNLJUK:

    „Közben rám nézett, és azt kérdezte, megnézem-e közelebbről. Könnyen lehet, hogy ugyanaz a férfi volt, aki a múlt héten megerőszakolt egy másik nőt” - mondta a tini. Sajnos a fiatal lány a férfi kocsijának rendszámát nem tudta megjegyezni, de eldöntötte, így is feljelentést tesz.

    Kommentek:

    Top 16