• Belföld
P. Petra

Szárnyaljon a NASA űrhajósok és a TOP GUN pilóták lézeres szemkezelésével!

Néhány perc, fájdalom nélkül - a modern technika ennyivel egy életre élessé teszi a látást

Vannak, akik űrhajósként, vadászpilótaként, fitneszedzőként, kamionversenyzőként vagy művészként érzik teljesnek az életüket. Sokuk elégedettségének, életörömének egyik titka pedig épp az, hogy szeretett munkájukban, de magánéletükben sem zavarja többé őket a szemüveg vagy kontaktlencse, mert ezek nélkül is élesen, sőt, sokkal élesebben látnak.

Akinek maga a FEMTO lézer jelentette az önmegvalósítást

EZT IS AJÁNLJUK:

  A világ első femtolézerének megalkotása Dr. Juhász Tibor, a San Diegóban kutató magyar fizikusprofesszor nevéhez fűződik. Ez volt az első olyan látásjavítási eljárás, ami megfelelt a NASA és az amerikai haditengerészet szigorú követelményeinek, ezért űrhajósok, TOP GUN vadászpilóták is használhatják. A lézer szemészeti lehetőségeit kutató tudós számára valóban nagy volt a kihívás, hiszen az addigi excimer és a lebenyes módszereknek egyaránt megvoltak a maguk korlátai.

  A femtolézer jelentősége abban rejlik, hogy egyszerre fájdalommentes és biztonságos eljárást biztosít. A számítógépes vezérléssel, a milliméter ezredrészének pontosságával dolgozó femtolézer a szaruhártya legmélyebb rétegeiben hat, annak megsértése nélkül. A Sasszem FEMTO kétlézeres kezelés során a femtosecundumos lézer a legprecízebben és legbiztonságosabban alakítja ki a védőlebenyt a szaruhártya anyagából, majd a repülőpontos lézer elvégzi a szaruhártya átalakítását. 1 nap pihenést követően másnap már lehet dolgozni és csak 3 hétig kell szemcseppet használni.

  A FEMTO kezelés azonnal új lendületet ad

  „Kedden megműtött a doktornő és én szerdán már tudtam edzeni… A műtét utáni nap már ugyanazt az életet tudtam folytatni, amit megszoktam.”

  – meséli Rubint Réka fitneszguru, akinél jobban kevesen rajonganak hivatásukért. Így igen nagyra értékelte a műtét utáni 160%-os látást és a gyorsaságot is. Réka 13 éves kora óta kontaktlencséjét hordott, és egy idő után szeme érzékenysége jelezte, itt valamit tenni kell.

  Kiss Norbi, a kétszeres EB-győztes kamionversenyző éveken át hihetetlen elszántsággal próbálta a szemüveg- majd a kontaktlencse-viselést összeegyeztetni a komoly versenyzéssel. Hogy tisztán lásson a legélesebb szituációban is, illetve a lencsék cseréjéből adódó fertőzésveszélyt is elkerülje, végül a Sasszem FEMTO kezelés mellett döntött. A néhány perces ambuláns műtétet követően, pár órányi fényérzékenység után már újra a szimulációs programon gyakorolt.

  Rubint Réka és Kiss Norbi mellett olyan világsztárok is a FEMTO lézerkezelésnek köszönhetik éles látásukat és újjászületésüket, mint Brad Pitt, Tiger Woods és Courtney Cox.

  Mindannyiunk lelke mélyén megbújik egy kíváncsi asztronauta vagy épp egy lendületes fitneszedző, a kérdés csak az, hagyjuk-e kibontakozni, merünk-e álmainknak élni. A lehetőség a FEMTO kezeléssel Önnek is adott. Foglalkozzon bármivel, lehet sasszeme és teljesebb, magabiztosabb élete.

  Válassza a NASA űrhajósok és a TOP GUN vadászpilóták lézerkezelését, a Sasszem FEMTO kezelést!

  Jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatra most: www.sasszemklinika.hu 

  Kommentek:

  Top 16