• Külföld
Faktor

Megfulladt az úszás miatt egy 4 éves gyerek, a foglalkozás után egy héttel

A kisfiú úszás után hasi fájdalmakra panaszkodott. Egy héttel később a kórházban halt meg.

A négyéves Frankie Delgado gyomorgörcsre panaszkodott, miután úszni ment egy családi kirándulás alatt. A gyerek átlagos vírushoz hasonló tüneteket produkált, hányingere és hasmenése volt, de pár nappal később már sokkal jobban érezte magát, így szülei is megnyugodtak.

Múlt szombaton azonban rosszabbra fordult az állapota, és már a vállát is fájlalta. Szülei bevitték a kórházba, ahol felébredve nem kapott rendesen levegőt. Nem sokkal később életét vesztette.

“Hirtelen csak úgy felébredt, sóhajtott egyet” – mesélte az édesapa a kisfiú utolsó perceiről. A gyermek állítólag még egy utolsó lélegzetet vett, és soha többé nem ébredt fel.

Az orvosok Frankie tüdejében és a szíve körül is folyadékot találtak. Elmondásuk szerint ez okozta a gyermek halálát, a száraz fulladás.

A száraz fulladás több napig is eltarthat, míg kifejti a hatását. Ilyenkor a víz bejut a tüdőbe, részlegesen, majd teljesen elzárja a légutakat. A gyermek eközben nem kap levegőt, folyamatosan köhög, álmos, feledékeny, fáradt és folyamatosan hányingere van - írja a People.

“Teljesen tele volt a tüdeje folyadékkal. Az orvosok már semmit sem tudtak tenni érte” – mondta az elhunyt kisfiú édesanyja. Az interneten már elindult a pénzgyűjtés a tragikus körülmények között elhunyt Frankie temetésére.

Kommentek:

Top 16