• Krimi
Faktor

Szándékosan szellentett gyerekek arcába a férfi - elítélhetik

Kegyetlen tréfái miatt kell bíróság elé állnia egy 22 éves fiatalnak: a 22 éves Gary McKenzie többször is gyerekek arcába szellentett, de más módokon is gyötörte a fiúkat.

McKenzie azzal védekezett, hogy véletlenül szellentett a fiú előtt, a vádak szerint azonban tudatosan, szándékos kegyetlenséggel kínozta a fiút. A vádirat szerint egy fiút megvert, és az arcába szellentett, míg egy másik fiút párnával fojtogatott - írja a Mirror.

Az ügyész szerint az ilyen magatartás "talán egy rögbicsapat részeg éjszakáján lehetne elfogadható, de mivel ebben az esetben gyerekek voltak az áldozatok, így különösen kegyetlennek minősül McKenzie magatartása."

Az egyik fiú szerint mikor megkérdezte a fiatalt, hogy miért szellentett az arcába, McKenzie azt válaszolta:

szeretett volna egy kicsit rosszalkodni.

A fiú vallomása szerint szemtanúja volt annak is, hogy McKenzie egy másik gyerekkel is megismétli a "rosszalkodást" - ezúttal azonban a férfin nem volt nadrág.

A 22 éves azzal védekezett, hogy a lépcsőn ment felfelé, mikor a fiú közvetlenül mögötte jött, és mivel már nagyon gyötörték a szelek, kénytelen volt "elengedni egy galambot".

A vádak szerint McKenzie egy gyerek arcára párnát szorított - állítása szerint csak játszottak -, egy másik gyereknek meg többször megütötte a karját, majd szívogatta a szemét, akinek ettől bevörösödött a szeme és környéke.

McKenzie tagadta a vádakat.

Kommentek:

Top 0